AquaPlay 102 Kromme Banen 2 Stuks

AquaPlay 102 Kromme Banen 2 Stuks

AquaPlay 102 Kromme Banen 2 Stuks

AquaPlay 102 Kromme Banen 2 Stuks

  • Merk:Aquaplay
  • Model:AquaPlay 102 Kromme Banen 2 Stuks 7313400001021
  • €13,95 ( incl. btw )

  • Beschikbaarheid:Dit product is helaas niet op voorraad
Aquaplay 102 kromme baanstukken
2 rechte baanstukken en 2 verbindingsstukken. 

Met Aquaplay 102 Kromme Baanstukken kunnen kinderen hun waterbanen uitbreiden en bochten toevoegen aan hun creaties. De set bevat 2 gebogen waterkanalen die eenvoudig aan andere Aquaplay sets en accessoires kunnen worden bevestigd. Hiermee kunnen kinderen spannende waterstromen creëren en de vaarroutes van hun boten aanpassen.

De kromme baanstukken bieden nieuwe mogelijkheden voor creativiteit en verbeeldingskracht. Kinderen kunnen hun eigen unieke waterbaan ontwerpen en hun boten door bochten laten glijden, terwijl ze de controle hebben over de waterstromen met behulp van sluizen en sluizenpoorten. Dit bevordert niet alleen de fijne motoriek, maar ook het begrip van oorzaak en gevolg bij kinderen.

Aquaplay 102 Kromme Baanstukken is gemaakt van duurzaam en waterbestendig kunststof en het voldoet aan de hoge kwaliteitsnormen van Aquaplay en is veilig voor kinderen om mee te spelen.

Met Aquaplay 102 Kromme Baanstukken kunnen kinderen hun Aquaplay waterbaan uitbreiden en aanpassen aan hun eigen voorkeuren. Het is een geweldige toevoeging aan de collectie van elk kind dat dol is op waterpret en avontuur.