aquaplay-1532-container-port

AquaPlay 1532 - Container Port

AquaPlay 1532 - Container Port

AquaPlay 1532 - Container Port

  • Merk:Aquaplay
  • Model:AquaPlay 1532 - Container Port 7313400015325
  • €59,95 ( incl. btw )

  • Beschikbaarheid:Dit product is helaas niet op voorraad

Aquaplay 1532 container kraan set

Ontdek de AquaPlay 1532 Container kraan set bij ABC Speelgoed en geef je kinderen het ultieme havenavontuur! Deze speelset biedt een boeiende en interactieve ervaring waarin kinderen hun eigen containerhaven kunnen bouwen en ontdekken.

Met de AquaPlay 1532 container kraan set kunnen kinderen hun vaardigheden als kapitein en havenarbeider ontwikkelen. Ze kunnen kanalen en sluizen aanleggen om boten met containers te laten varen. Met de brugkraan kunnen ze containers optillen en op de boten laden, wat de motorische vaardigheden en coördinatie stimuleert.

De set bevat verschillende accessoires, waaronder een container, een bootje en speelfiguren, die het spelen nog leuker maken. Kinderen kunnen hun eigen verhalen bedenken en zich laten inspireren door de wereld van schepen en havens.

De AquaPlay 1532 container kraan set stimuleert de verbeelding en creativiteit van kinderen terwijl ze plezier hebben en zich laten onderdompelen in een havenomgeving.

Laat je kinderen kennismaken met de fascinerende wereld van havens en scheepvaart met de AquaPlay 1532 container kraan set van ABC Speelgoed. Het belooft urenlang speelplezier en biedt educatieve voordelen voor de ontwikkeling van je kinderen.