Bigjigs houten treinbaan met 2 uitbreidingen

Bigjigs houten treinbaan met 2 uitbreidingen

Bigjigs houten treinbaan met 2 uitbreidingen

Bigjigs houten treinbaan met 2 uitbreidingen

  • Merk:Bigjigs
  • Model:Bigjigs houten treinbaan met 2 uitbreidingen
  • €67,40

    €54,95 ( incl. btw )

Leuke aanbieding van een houten treinbaan met uitbreidingen van Bigjigs.

Inclusief:
Bigjigs figuur 8 treinbaan: Houten treinbaan in de vorm van een 8 van Bigjigs. Deze treinbaan bestaat uit 17 houten rails, 1 trein met 3 wagons, 2 boompjes, 2 houten figuren en een houten huisje.
Afmeting: 39 x 27 x 6 cm.
Bigjigs laadstation steenkool: Vervoer het steenkool per boot of trein met dit setje van Bigjigs.
Breng de steenkool per trein naar het dok, gebruik de magnetische kraan om het steenkool op te tillen en naar de boot te draaien, zo kan de steenkool verder vervoerd worden per boot. 
Bigjigs dorpsstation: De treinbaan heeft natuurlijk een station nodig! Dit dorpsstation heeft 2 perrons zodat je je spoor aan beide kanten kan leggen. Daarnaast staan er een vrolijke appelboom en een lantaarnpaal.

Het leuke aan Bigjigs is dat ze compatibel zijn met de meeste houten treinbaan merken, daarnaast heeft Bigjigs een leuk treinenassortiment zodat je de treinbaan eindeloos kan uitbreiden. 

Bij het Engelse merk Bigjigs staat veiligheid hoog in het vaandel en alle producten zijn geslaagd voor een speelgoedveiligheidstest  (EN71). Ook de verf is veilig voor kinderen en door de vrolijke kleuren en ontwerpen speelt je kleintje met veel  plezier met Bigjigs speelgoed!