Aquaplay 2 Rechte Banen 101

Aquaplay 101 Rechte Banen 2 Stuks

Aquaplay 101 Rechte Banen 2 Stuks

Aquaplay 101 Rechte Banen 2 Stuks

  • Merk:Aquaplay
  • Model:Aquaplay 2 Rechte Banen 101 7313400001014
  • €13,95 ( incl. btw )

  • Beschikbaarheid:Dit product is helaas niet op voorraad
Aquaplay 101 rechte baanstukken
2 rechte baanstukken en 2 verbindingsstukken. 

Met Aquaplay 101 Rechte Banen kun je rechte waterbanen bouwen en je eigen unieke avonturen creëren. De set bevat 2 rechte waterkanalen die eenvoudig aan elkaar kunnen worden gekoppeld.

De Aquaplay 101 Rechte Banen zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak en kunnen naadloos worden gecombineerd met andere Aquaplay sets en accessoires. Hiermee kun je je waterwereld naar wens aanpassen en uitbreiden. Laat je fantasie de vrije loop terwijl je nieuwe elementen toevoegt aan je waterbaan en je speelervaring naar een hoger niveau tilt.

Het spelen met Aquaplay biedt tal van leermogelijkheden voor kinderen. Ze kunnen de waterstromen controleren door sluizen en sluizenpoorten te openen en te sluiten, waardoor ze inzicht krijgen in oorzaak en gevolg. Daarnaast stimuleert het bouwen en verkennen van de waterbaan de fijne motoriek en de cognitieve ontwikkeling van kinderen.

Bij ABC Speelgoed hechten we veel belang aan de veiligheid en duurzaamheid van het speelgoed dat we aanbieden. De Aquaplay 101 Rechte Banen zijn gemaakt van hoogwaardig, waterbestendig kunststof en voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen. Zo kun je zorgeloos spelen.

Ontdek de magie van waterpret met Aquaplay 101 Rechte Banen en ervaar hoe creatief en avontuurlijk je kunt zijn. Bij ABC Speelgoed hebben we deze set voor je beschikbaar, zodat je direct aan de slag kunt met het bouwen van je eigen waterwereld. Bestel vandaag nog online en beleef urenlang plezier met Aquaplay 101 Rechte Banen!