Garantie-en-Klachten

Garantie & Klachten

Garantie
Voor online gekochte producten geldt een wettelijke garantie. 
De eerste 6 maanden na aankoop heeft u recht op gratis vervanging of herstel, u kunt er namelijk vanuit gaan dat als het product binnen 6 maanden kapot gaat het waarschijnlijk nooit helemaal goed gewerkt heeft. Wij stellen wel een onderzoek in hoe het product kapot heeft kunnen gaan, is het verkeerd gebruikt of heeft u eraan gesleuteld dan vervalt de garantie. 

U kunt uw product aanmelden via: info@abcspeelgoed.nl en u kunt het product, eventueel in de orginele verpakking, naar ons retour sturen. Wij zullen binnen 7 dagen het product beoordelen. Valt het product onder de garantie? Dan zorgen wij voor vervanging of herstel en ontvangt u de gemaakte verzendkosten van ons, gelieve hiervoor het verzendbewijs via email naar ons toe te sturen.

Klacht
Wij behandelen iedere klant zoals wij ook graag zelf behandeld willen worden maar het kan natuurlijk voorkomen dat u toch niet tevreden bent of een klacht over ons heeft.
Laat het ons dan weten via
info@abcspeelgoed.nl, wij proberen samen met u een oplossing te vinden. Komen wij er samen niet uit? Dan kunt u altijd uw rechtsbijstandsverzekering of de consumentenbond inschakelen.