Aquaplay 124 Container Kraan Set

Aquaplay 124 Container Kraan Set

Aquaplay 124 Container Kraan Set

Aquaplay 124 Container Kraan Set

  • Merk:Aquaplay
  • Model:Aquaplay 124 Container Kraan set 7313400001243
  • €19,95 ( incl. btw )

  • Beschikbaarheid:Dit product is helaas niet op voorraad

Aquaplay 124 container kraan set

Ontdek de uitbreidingsset Aquaplay 124 Container Kraan Set bij ABC Speelgoed en laat je kinderen de opwinding van een haven ervaren! Deze set stelt kinderen in staat om hun eigen havenwereld te creëren en interactief te spelen met water.

Met de Aquaplay 124 Container Kraan Set kunnen kinderen een containerkraan bedienen, een container optillen en verplaatsen met een draaibare arm en een hijsmechanisme. Dit stimuleert hun hand-oogcoördinatie en fijne motoriek terwijl ze de container nauwkeurig positioneren.

De set bevat een bootje met container, waardoor kinderen een realistische havenervaring kunnen creëren. Ze kunnen de container met behulp van de kraan optillen en verplaatsen. Dit bevordert de creativiteit en het begrip van logistieke processen, en stimuleert het rollenspel.

Bij ABC Speelgoed staat kwaliteit voorop. De Aquaplay 124 Container Kraan Set is gemaakt van duurzaam en waterbestendig kunststof, het biedt kinderen de mogelijkheid om alleen of samen met vriendjes plezier te hebben.

Spelen met de Aquaplay 124 Container Kraan Set stimuleert de verbeeldingskracht, probleemoplossende vaardigheden en sociale interactie van kinderen. Ze kunnen zich onderdompelen in een wereld van maritieme avonturen en hun eigen havenomgeving creëren, waarbij ze hun vaardigheden en fantasie de vrije loop laten.

Ontdek de Aquaplay 124 Container Kraan Set bij ABC Speelgoed en geef je kinderen een spannende en leerzame speelervaring. Het is duurzaam, interactief speelgoed dat hen urenlang plezier zal bezorgen en verschillende vaardigheden zal ontwikkelen.