AquaPlay 1522 polar ijs waterbaan

AquaPlay 1522 polar ijs waterbaan

AquaPlay 1522 polar ijs waterbaan

AquaPlay 1522 polar ijs waterbaan

  • Merk:Aquaplay
  • Model:AquaPlay 1522 polar ijs waterbaan 7313400015226
  • €69,95 ( incl. btw )

Aquaplay 1522 polar

Ontdek de AquaPlay 1522 Polar bij ABC Speelgoed en laat je kinderen genieten van een arctisch wateravontuur! Deze set neemt je mee naar een ijzige wereld waarin kinderen hun eigen waterbaan kunnen bouwen en verbeeldingsrijke verhalen kunnen creëren.

Met de AquaPlay 1522 Polar kunnen kinderen kanalen en sluizen in de arctische omgeving bouwen. Ze kunnen boten laten varen door de ijzige waterwegen, ladingen vervoeren en zelf water pompen. Dit stimuleert de verbeeldingskracht en creativiteit van je kinderen.

Het duurzame en waterbestendige materiaal zorgt ervoor dat de set bestand is tegen alle avonturen, zelfs bij intensief speelplezier. Je kunt je kinderen dus laten genieten van het bouwen en spelen, ongeacht het weer.

De AquaPlay 1522 Polar is een complete speelset die interactie en samenwerking bevordert. Kinderen kunnen samen spelen en samenwerken om de waterbaan te bouwen en de arctische wereld te verkennen. Het stimuleert sociale interactie en helpt bij de ontwikkeling van motorische vaardigheden en probleemoplossend vermogen.

Laat je kinderen hun verbeelding de vrije loop laten en avonturen beleven in de ijzige wereld met de AquaPlay 1522 Polar van ABC Speelgoed. Het biedt urenlang speelplezier en stimuleert zowel de creativiteit als de ontwikkeling van je kinderen.