AquaPlay 103 T-vormige Banen 2 Stuks

AquaPlay 103 T-vormige Banen 2 Stuks

AquaPlay 103 T-vormige Banen 2 Stuks

AquaPlay 103 T-vormige Banen 2 Stuks

  • Merk:Aquaplay
  • Model:AquaPlay 103 T-vormige Banen 2 Stuks 7313400001038
  • €16,95 ( incl. btw )

  • Beschikbaarheid:Dit product is helaas niet op voorraad
Aquaplay 103 T-vormige baanstukken
2 T-vormige baanstukken en 2 verbindingsstukken. 

Met de Aquaplay 103 T-vormige Baanstukken kunnen kinderen eenvoudig hun bestaande Aquaplay sets en accessoires uitbreiden. Ze kunnen nieuwe routes en kruispunten creëren, waardoor ze hun boten op avontuurlijke wijze kunnen sturen en hun creativiteit kunnen uiten.

De T-vormige baanstukken maken het mogelijk om waterstromen te beheren en boten langs verschillende paden te leiden. Kinderen kunnen boeiende scenario's bedenken waarin boten elkaar ontmoeten, goederen worden overgeladen en sluizen worden gebruikt om het water te reguleren. Dit stimuleert hun verbeeldingskracht en helpt hen begrip te krijgen van logistiek en ruimtelijk inzicht.

Bij ABC Speelgoed stellen we kwaliteit voorop. De Aquaplay 103 T-vormige Baanstukken zijn gemaakt van duurzaam en waterbestendig kunststof, waardoor ze geschikt zijn voor zowel binnen als buiten spelen. Kinderen kunnen genieten van eindeloos speelplezier, ongeacht het weer.

Ontdek de Aquaplay 103 T-vormige Baanstukken bij ABC Speelgoed en laat de creativiteit van je kinderen de vrije loop. Ze kunnen hun waterbanen uitbreiden en nieuwe routes ontdekken. Het is een uitdagende en boeiende toevoeging aan het Aquaplay-speelgoedsysteem.