AquaPlay 1528 - Mega Brug Set

AquaPlay 1528 - Mega Brug Set

AquaPlay 1528 - Mega Brug Set

AquaPlay 1528 - Mega Brug Set

  • Merk:Aquaplay
  • Model:AquaPlay 1528 - Mega Brug Set 7313400015288
  • €69,95 ( incl. btw )

  • Beschikbaarheid:Dit product is helaas niet op voorraad

Aquaplay 1528 mega brug set

Ontdek de AquaPlay 1528 Mega Brug Set bij ABC Speelgoed en laat je kinderen genieten van grenzeloos waterplezier! Deze set biedt een uitgebreide waterwereld waarin kinderen hun verbeelding de vrije loop kunnen laten en avonturen kunnen beleven.

Met de AquaPlay 1528 Mega Brug Set kunnen kinderen kanalen, sluizen en bruggen bouwen om boten te laten varen en vracht te vervoeren. De set bevat accessoires zoals boten, een container, een hijskraan en speelfiguren, waardoor kinderen hun eigen verhalen kunnen bedenken en de waterwereld kunnen verkennen.

De Mega Brug Set is ontworpen voor interactief spel en biedt vele speelmogelijkheden. Kinderen kunnen de waterstroom regelen met de sluizen en bruggen bedienen om boten door te laten. Met de draaiende kraan kunnen ze vracht oppakken en verplaatsen, waardoor ze een gevoel van controle en creativiteit ervaren.

De AquaPlay 1528 Mega Brug Set is gemaakt van duurzaam en waterbestendig materiaal. Het stimuleert de ontwikkeling van motorische vaardigheden, probleemoplossend vermogen en creativiteit.

Laat je kinderen de spanning en sensatie van een waterwereld ervaren met de AquaPlay 1528 Mega Brug Set van ABC Speelgoed. Het biedt urenlang speelplezier en stimuleert de verbeelding van je kinderen