aquaplay-1520-superset

AquaPlay 1520 - Superset

AquaPlay 1520 - Superset

AquaPlay 1520 - Superset

  • Merk:Aquaplay
  • Model:AquaPlay 1520 - Superset 7313400015202
  • €69,95 ( incl. btw )

  • Beschikbaarheid:Dit product is helaas niet op voorraad

Aquaplay 1530 superset

Ontdek de AquaPlay 1520 Superset bij ABC Speelgoed en laat je kinderen genieten van spannend waterplezier en eindeloze avonturen! Deze set biedt een uitgebreide waterwereld waarin kinderen hun creativiteit kunnen uiten en fantasierijke verhalen kunnen bedenken.

Met de AquaPlay 1520 Superset kunnen kinderen kanalen, sluizen en havens bouwen en hun eigen waterbaan creëren. Ze kunnen boten laten varen, ladingen vervoeren en sluizen bedienen, waardoor ze een gevoel van controle en interactie krijgen over de waterstroom.

Het duurzame en waterbestendige materiaal zorgt ervoor dat de set bestand is tegen alle avonturen, zelfs bij intensief speelplezier. Het is een veelzijdige speelset die zowel solo spelen als samen met vriendjes mogelijk maakt.

Met de AquaPlay 1520 Superset kunnen kinderen hun verbeeldingskracht de vrije loop laten. Ze kunnen rollenspellen spelen, verhalen bedenken en de wereld van waterverkenning ontdekken. Deze set stimuleert niet alleen de creativiteit, maar ook de ontwikkeling van motorische vaardigheden en probleemoplossend vermogen.