aquaplay-1504-amphie-set-waterbaan

AquaPlay 1504 - Amphie Set Waterbaan

AquaPlay 1504 - Amphie Set Waterbaan

AquaPlay 1504 - Amphie Set Waterbaan

  • Merk:Aquaplay
  • Model:AquaPlay 1504 - Amphie Set Waterbaan 7313400015042
  • €29,95 ( incl. btw )

Aquaplay 1504 Amphie set

Ontdek de AquaPlay 1504 Amphie Set Waterbaan bij ABC Speelgoed en laat je kinderen genieten van eindeloos speelplezier met water! Deze set is perfect voor kinderen die graag avonturen beleven met zowel land- als watervoertuigen.

Met de AquaPlay 1504 - Amphie Set Waterbaan kunnen kinderen hun eigen waterwereld creëren. Ze kunnen het amfibievoertuig met chauffeur Wilma over land laten rijden én laten varen in het water. Dit stimuleert de verbeeldingskracht en creativiteit van je kinderen.

De duurzame en waterbestendige materialen zorgen ervoor dat deze set lang meegaat, zelfs bij intensief speelplezier. Je kunt je kinderen dus laten genieten van het bouwen en spelen.

De AquaPlay 1504 Amphie Set Waterbaan is ideaal voor zowel solo spel als interactief samen met vriendjes. Het bevordert sociale interactie en samenwerking, terwijl kinderen hun motorische vaardigheden en probleemoplossend vermogen ontwikkelen.

Laat je kinderen hun fantasie de vrije loop laten en ontdekken met de AquaPlay 1504 - Amphie Set Waterbaan van ABC Speelgoed. Het biedt urenlang speelplezier en stimuleert zowel de creativiteit als de ontwikkeling van je kinderen.

.